НУ Отец Паисий - град Плевен
Официален сайт на училището

Коледен благотворителен базар

Днес бе открит Благотворителният коледен базар в Начално иновативно училище Отец Паисий". По традиция той се организира от Ученическия съвет с подкрепата на Обществения съвет и ръководството на училището. На откриването четвъртокласничката Ангела Марковска, председател на Ученическия съвет припомни каузата на тазгодишния осми благотворителен базар: събиране на средства за поставяне на нова настилка в зелената зона на училищния двор.
В програмата участваха Натали Христова от IV б клас и Момчил Мончев, учител по виола в НУИ "Панайот Пипков" и оркестрант-виолист в Плевенската филхармония, които изпълниха "Тиха нощ, свята нощ". Първокласниците и второкласниците от ВГ "Славейче" имаха дебют с изпълнение на песента "Като в сън".
Г-н Иван Вълков приветства идеята на Коледния базар и неговата кауза и награди с грамоти учениците от Ученическия съвет за организирането на Коледния базар, както и най-малките ученици - първокласниците, за участието им в конкурса за изработка на сурвачки под мотото "Сурва,весела година!" Лентатата бе прерязана от директора Иван Вълков, от председателя на Ученическия съвет Ангела Марковска и неговия член Стелиян Асенов, с което официално бе открит Благотворителния базар. Той ще бъде отворен до 21 декември от 8.00 до 18.00 часа.